På bildet: Evangelist Asbjørn Skjortnes forkynner de gode nyheter, evangeliet om Jesus Kristus i Tallinn i Estland.

Evangelist Asbjørn Skjortnes besøkte Tallinn i Estland fra den 16. til 18. september 2016. Hensikten med turen var å styrke menigheten, som ble plantet uti fra The New Testament Church i St. Petersburg i Russland i desember 2015. Alexander Tsvetkov er biskop og har allerede ansvar for omkring 60 menigheter i St. Petersburg regionen og har en visjon om å starte enda flere menigheter i land hvor det bor russisk talende.

Som et ledd i denne visjonen reiser misjonsteam jevnlig fra hans menighet i St. Petersburg til Tallinn. Teamet evangeliserer på gatene og inviterer til møtene. De har også med et eget lovsangs team til møtene ( se bildet over ).

Guds store kjærlighetsplan.

Evangelist Asbjørn Skjortnes var invitert for å forkynne de gode nyheter, evangeliet om Jesus Kristus. Fokuset i forkynnelsen var uti fra Efeserne 2.10 om Guds store kjærlighetsplan. Alle mennesker er skapt og designet av Gud. Derfor er vi veldig verdifulle i Hans øyne. Vi er Hans verk skapt i Kristus Jesus til gode gjerninger, som Gud på forhånd har lagt ferdige, for at vi skulle vandre i dem. Vi er skapt i Guds bilde for å dele Hans liv, kjærlighet, plan og hensikt. Og fordi vi kommer fra Gud har vi også en åndelig lengsel etter Ham.

Evigheten er nedlagt i menneskenes hjerter (Forkynneren 3.11). Alle religioner har kommet til fordi mennesket lengter etter Gud. Menneskets hovedproblem er at vi er adskilt fra Gud på grunn av syndefallet, og Jesus Kristus er det eneste svaret på syndeproblemet. Han døde på korset og sto opp igjen. Jesus betalte straffen for alle menneskers synder og gjenopprettet relasjonen mellom Gud og menneskene. Adam og Evas opprør førte til at menneskene ble adskilt fra Gud, mens Kristus på korset forente Gud og mennesket igjen. Nå kan vi alle bli Guds barn ved troen på Kristus.

Etter at Asbjørn hadde forkynt om Guds kjærlighetsplan, inviterte han mennesker til å ta imot Jesus Kristus som sin frelser og Herre og deretter bad han for de syke. Flere aksepterte Jesus som sin Frelser og Herre og syke vitnet om momentane helbredelser fra forskjellige sykdommer og plager. Vi tror at evangeliets lys vil fortsette å komme til mange hjem og hjerter i Tallinn.

På bildet over: Evangeliets lys vil fortsette å komme til mange hjem og hjerter i Tallinn.

Vlad Kulikov og Pavel Evteev (se bildet over) er innsatt som ledere for arbeidet i Tallin. De vil fortsette med regelmessige møter fremover og undervise de nyfrelste og bygge videre på den menigheten som har blitt plantet.

Asbjørn og Gunlaug Skjortnes reiser til St. Petersburg, Russland fra den 30.september -2. oktober 2016. Denne gangen vil også pastorparet Jan og Margareth Halvorsen fra Zoe Kirken i Fredrikstad være med. Jan skal undervise på Bibelskolen i The New Testament Church.

Be for disse møtene. Be også for møtene i Split, Kroatia fra den 28.-30. oktober 2016 , om en fortsatt stor innhøstning slik at menighetene kan vokse og Guds rike ha fremgang.

Takk for all økonomisk støtte og forbønn!

I Kristus for de unådde

Asbjørn og Gunlaug Skjortnes