Andrejs og Irina Konovalovs er offiserer og ledere for Frelsesarmeens arbeid i Riga og Jelena Veselova er leder for arbeidet i Jelgava, Lativa.

Som kjent er Frelsesarmeens parole:  «Soap, soup and salvation». De står i et fantastisk arbeid som når mange hjemløse med klær, mat og evangeliet.  De driver også et rehabiliteringssenter for rusavhengige.

Det var en stor gled for Asbjørn Skjortnes i år igjen å bli invitert til å forkynne evangeliet den 7. og 8. desember 2019. Dette har nå blitt en årlig juletradisjon.

På bildene : Asbjørn fokynner evangeliet, Andrejs og Irina leder lovsangen i Frelsesarmeen i Jelgava.

Fokuset i Asbjørn sin forkynnelse var ut i fra Mark. 5. 25-34. om kvinnen med blødninger som hadde hørt om Jesus og sa ved seg selv, om jeg bare får røre ved kanten av kappen Hans blir jeg helbredet. Jesus kjente at en kraft gikk ut fra Ham og snudde seg i mengden og sa, hvem rørte ved meg. Kvinnen som hadde rørt ved Jesus fortalte ham hva som hadde skjedd. Jesus sa; din tro har helbredet deg, gå i fred og vær fri fra din plage. På samme måte kan din aktive tro på Jesus resultere i at du blir frelst, løst, helbredet og utfridd.

Lokalene var fylt opp av utslåtte og hjemløse både i Riga og Jelgava og det var en stor forventning og tro til Herren.

Mange har omvendt seg til Herren i disse møtene og vi fikk også høre sterke vitnesbyrd om helbredelse.  Guds hjertesak er å nå de unådde med evangeliet. Menneskesønnen er kommet for å oppsøke det som var fortapt, og frelse det ( Lukas 19.10).

Jesus lever og Han viste sin nåde og kjærlighet til mange mennesker i nød.


Evangelist Asbjørn Skjortnes vil fortsette sine møter i 2020 i Kroatia, Bosnia Herzegovina, Polen, Hviterussland og Latvia.

Be om en fortsatt stor innhøstning til Herrens ære!

Vi ønsker alle våre misjonsvenner en fortsatt velsignet julehøytid og et riktig godt nytt år!

I Kristus for de unådde

Asbjørn og Gunlaug Skjortnes