Her kommer en rapport fra menighetsplantingen vi er med på og støtter økonomisk i Trebinje i Bosnia-Herzegovina. Pastorparet i The Word of Life Church i Dubrovnik, Neno og Jelica Stankovic er ansvarlige for arbeidet.

Menigheten i Trebinje samles nå til Gudstjeneste hver lørdagskveld kl.19.00. På grunn av Covid-19 er det ikke anledning til å holde større møter. Menigheten har lagt vekt på personlig evangelisering og å vinne sine nærmeste familie og venner.

Barn fra menigheten samles.

I slutten av september er det planlagt evangelisering i gatene i forkant av kveldsmøtet. Nå i pionerfasen er det forkynnere fra menigheten i Trebinje som kommer over og holder møtene.

Trofaste søstre i menigheten.

Som et resultat av borgerkrigen i landet fra 1992-1995 ble familier splittet Fremdeles er det mange opprivende konflikter og sår som må leges.  Vi ber og står sammen med menigheten om at evangeliet om Jesus Kristus må få et sterkt fotfeste og innflytelse i Trebinje, slik at mange mennesker blir nådd med evangeliet og at en sterk og livskraftig menighet må reise seg. Dette ser vi allerede konturene av og håper at dere vil stå sammen med oss i denne menighetsplantingen.

Tusen takk for din økonomiske støtte og dine forbønner!

I Kristus for de unådde

Asbjørn og Gunlaug Skjortnes