På bildet: Hengiven og herlig lovsang under konferansen i Split.

På bildet: Pastor Jan Halvorsen underviser Guds ord i konferansen i Split.

Pastor Jan Halvorsen og evangelist Asbjørn Skjortnes fra Zoe kirken i Fredrikstad besøkte Split, Kroatia fra 18.-20. mars 2016. Det var spennende å vite at det var i samme området, Dalmatia, som Titus forkynte evangeliet (2. Tim.4.10).

Jan og Asbjørn var inviterte til å være hovedtalere på en konferanse kalt «Ny begynnelse». Fire menigheter sto sammen om å arrangere denne konferansen, som hadde en evangeliserende karakter. I forkant av møtene var det gateevangelisering for å nå ut med budskapet. Det var pastor Drago Zrno fra The Word of Life Church som var koordinator og leder for konferansen.

Fredag 18. mars underviste pastor Jan uti fa Hebreerne 1.1-3. om at Jesus kom for å åpenbare for oss Guds herlighet og vise oss hvordan Gud er. Jesus er det sanne uttrykket og bildet av Guds vesen. Gud opprettholder alt med Sitt mektige Ord og Guds Ord er mektig til å skape forvandling i menneskers liv. Avslutningsvis bad pastor Jan en felles bønn for de syke og flere gav til kjenne at de hadde blitt helbredet.

Mange opplevde frelse, helbredelse og dåp i Den Hellige Ånd.

På bildet: Evangelist Asbjørn Skjortnes forkynner evangeliet i konferansen i Split.

På bildene over: Flere opplevde frelse, helbredelse og dåp i Den Hellige ånd under konferansen.

Lørdag forkynte Asbjørn fra Hebreerne 13:8 om at Jesus Kristus er i går og i dag den samme, ja til evig tid. Hva Jesus gjorde i Bibelens dager, vil Han gjøre for mennesker i dag. Mange ble oppmuntret av evangeliet og flere gav til kjenne at de ville ta imot Jesus som sin personlige frelser. Deretter bad Asbjørn en felles bønn for de syke og mange løftet hånden som en bekreftelse på at de var blitt helbredet fra ulike sykdommer og plager. På slutten av møtet underviste pastor Jan enkelt uti fra Apostlenes Gjerninger 2:4 om å bli fylt av Den Hellige Ånd. Deretter inviterte han frem til å motta dåpen i Den Hellige Ånd. Guds kraft åpenbarte seg sterkt i møtet og mange ble fylt av Ånden og talte i nye tunger for første gang.

Under søndags Gudstjenesten underviste pastor Jan fra Matteus 7. om å bygge livet sitt på fjell og fra Apostlenes gjerninger Kapittel. 27. og 28. om Paulus sitt skipbrudd på Malta. Hans budskap var at Gud vil alltid gi oss en advarsel i vår ånd, før vi kommer ut i tøft vær. Herren er med deg i stormen! Det som er viktig når i stormen, er å ta til seg åndelig mat og å søke fellesskap med andre kristne. Det er da du trenger fellesskapet i menigheten. I ettermøtet hadde pastor Jan et oppmuntrende profetisk og trøstens ord til mange mennesker som kom frem til forbønn.

På bildene over: En forventningsfull forsamling i konferansen i Split.

Søndag ettermiddag forkynte Asbjørn i en av de samarbeidende menighetene i Split. Han forkynte ut i fra Lukas 2. fra vers 8.-11. om at evangeliet er en stor glede som skal bli hele folket til del. Og fra Apostlenes gjerninger 8. 5.-8. om at Filip kom til Samaria og forkynte evangeliet og det ble en stor glede i hele byen. Asbjørns fokus i forkynnelsen var at menigheten trenger å komme ut av isolasjonen og se at evangeliet ikke bare er for spesielt religiøse grupper, men for hele folket. Fokuset er å nå ut med evangeliet. Flere opplevde fornyelse og oppmuntring til å vinne mennesker. Deretter bad Asbjørn for syke mennesker som opplevde Guds helbredelseskraft og legedom.

Guds kjærlighet og nåde ble åpenbart i møtene til mange menneskers frelse, helbredelse og dåp i Den Hellige Ånd. Menighetene ble inspirert og styrket i troen. Vi er takknemlig til Herren for Hans store trofasthet!

I slutten av april reiser Asbjørn og Gunlaug til St. Petersburg i Russland for å ha møter. Be sammen med oss om at mange mennesker får høre Guds nådes evangelium til frelse og helbredelse og at Guds rike har rikelig fremgang.

Tusen takk for din trofaste støtte og dine forbønner!

Bli en Misjonsvenn, partner!

Jesus sier: Bruk pengene, som det hefter så mye urett ved, til å vinne dere venner som kan ta imot dere i de evige boliger når pengene tar slutt. ( Luk 16:9)

Vi trenger din hjelp til å finansiere kampanjene! Guds hjertesak er å få evangeliet ut til de unådde, slik at menighetene kan vokse. Menneskesønnen er kommet for å oppsøke det som var fortapt, og frelse det. ( Luk 19:10)
Gi din gave til misjonen og invester for himmelen i menneskers frelse! Ønsker du å støtte møtekampanjene så kan du gi din gave til Follow Jesus Ministries ” Europa”

Bankgiro: 2220 0850258

Må Herren velsigne deg rikelig tilbake!

I Kristus for de unådde

Gunlaug og Asbjørn Skjortnes