På bildet: Et lovsangsteam fra The New Testament Church i St. Petersburg deltok i Julegudstjenesten med herlig lovsang.

Evangelist Asbjørn Skjortnes reiste til Tallinn i Estland fra den 26. til 27. desember 2015. Målet med reisen var å plante en ny menighet uti fra The New Testament Church i St. Petersburg i Russland. Alexander Tsvetkov er biskop og har allerede ansvar for omkring 60 menigheter i St. Petersburg regionen og har en visjon om å starte enda flere menigheter.

Som et ledd i denne visjonen reiste et misjonsteam fra hans menighet til Tallinn. Teamet evangeliserte på gatene og inviterte til julegudstjeneste. De hadde også med et eget lovsangs team til møtene.

På bildet: Evangelist Asbjørn Skjortnes forkynner de gode nyheter, evangeliet om Jesus Kristus.

Evangelist Asbjørn Skjortnes var invitert for å forkynne de gode nyheter, evangeliet om Jesus Kristus. Asbjørn forkynte om Jesus Kristus, julens gave ut i fra Lukas 2. 8-11: «Nå var det noen gjetere på det stedet som oppholdt seg ute på markene og holdt vakt over flokkene sine om natten. Og se, en Herrens engel sto foran dem, og Herrens herlighet strålte rundt dem, og de ble meget redde. Da sa engelen til dem: «Vær ikke redde, for se, jeg forkynner dere en stor glede som skal bli hele folket til del. For i dag er det født dere en Frelser i Davids by, Han er Kristus, Herren.

Etter at Asbjørn hadde forkynt julens budskap, at evangeliet er en stor glede for hele folket, inviterte han mennesker til å ta imot Jesus som sin frelser og Herre og deretter bad han for de syke.

Flere aksepterte Jesus som sin Frelser og Herre og syke vitnet om momentane helbredelser fra forskjellige sykdommer og plager. Vi tror at evangeliets lys vil fortsette å komme til mange hjem og hjerter i Tallinn. Anton Martemyanov ( se bildet over) er innsatt som leder for arbeidet i Tallin. Han vil fortsette med regelmessige møter fremover og undervise de nyfrelste og bygge videre på den menigheten som har blitt plantet.

Evangelist Asbjørn Skjortnes reiser til St. Petersburg, Russland fra den 15.-17. januar 2016. Han vil fortsette sine møter i Russland, Latvia og Kroatia i 2016.

Be om fortsatt stor innhøstning slik at menighetene kan vokse og Guds rike ha fremgang.

Takk for all økonomisk støtte og forbønn!

I Kristus for de unådde

Asbjørn og Gunlaug Skjortnes