På bildene over: Pastor Alexander Tsvetkov i New Testament Church arrangerte konferansen i St. Petersburg.

Evangelist Asbjørn Skjortnes var invitert til New Testament Church i St. Petersburg fra 23-25 oktober 2015 for å preke på en konferanse for å feire 8 års jubileet for menighetens grunnleggelse. Mottoet for konferansen var fra Josva 24. 15: « Men jeg og mitt hus, vil tjene Herren.» Pastorparet her er Alexander og Valeria Tsvetkov. De andre talerne på konferansen var pastor Andrey Alexandrov og biskop Alexander Victorovich.
På bildene over: Møtene var preget av stor forventning til Herren og frisk og herlig lovsang.

Deltakerne på konferansen var pastorer og ledere i St. Petersburg regionen. Møtene ble også direkte overført på web-TV. Møtene var preget av stor forventning til Herren og frisk og herlig lovsang. Kveldsmøtene ble lagt opp med spesielt fokus på å nå ikke troende med evangeliet. I alle møtene omvendte mange mennesker seg til Herren og etter felles bønnen for de syke, vitnet flere om momentane helbredelser fra ulike sykdommer og lidelser.

På bildene over: Evangelist Asbjørn Skjortnes forkynner Guds nådes evangelium på konferansen i St. Petersburg.

Asbjørn åpnet konferansen med å forkynne fra Rom. 1.16.: «For jeg skammer meg ikke over Kristi evangelium, for det er Guds kraft til frelse for hver den som tror, for jøde først og så for greker.»

Fokuset i Asbjørn sin forkynnelse var at kraften til frelse, helbredelse og utfrielse ligger i å forkynne Guds nådes evangelium om det fullbrakte verket på korset.

Menigheten driver en Bibelskole og hadde uteksaminering av studentene under konferansen. New Testament Church har også et stort barnearbeid og barna deltok med sang under jubileet.

Konferansen en stor glede og inspirasjon til videre tjeneste for Herren.

På bildene over: Det var et fantastisk godt åndelig fellesskap under konferansen og veldig styrkende å komme sammen med de ulike tjenestegavene i menighetene.

For mange ble konferansen en stor glede og inspirasjon til videre tjeneste for Herren. I tillegg til denne konferansen, besøkte Asbjørn også New Testament Church i Pushkin i utkanten av St. Petersburg. Pastorparet der er Nadezda og Sergei Kvitin . Her prekte Asbjørn uti fra Heb.13.8.: « Jesus Kristus er i går og i dag den samme, ja, til evig tid.» Responsen var overveldende, mange omvendte seg til Herren og flere vitnet om momentane helbredelser etter felles bønnen for de syke.

Guds nåde og kjærlighet ble åpenbart til mange menneskers frelse og helbredelse denne weekenden.

Be om en fortsatt stor innhøstning til Herrens ære slik at menighetene kan vokse og bli styrket i troen. Takk for all økonomisk støtte og forbønn!

Misjonsturer fremover: Asbjørn vil fortsette sine misjonsturer utover vinteren.

Latvia i november: Han vil ha møter i Riga og Jelgava i Latvia i november.

Estland i desember: I desember reiser Asbjørn sammen med biskop i New Testament Church i St. Petersburg Alexander Tsvetkov til Tallin i Estland for åpning av en ny menighet.

Russland i januar: I januar 2016 reiser Asbjørn tilbake igjen til Russland. ( Se Møter & Kampanjer ).

Bli en Misjonsvenn, partner!

Jesus sier: Bruk pengene, som det hefter så mye urett ved, til å vinne dere venner som kan ta imot dere i de evige boliger når pengene tar slutt. ( Luk 16:9)

Vi trenger din hjelp til å finansiere kampanjene! Guds hjertesak er å få evangeliet ut til de unådde, slik at menighetene kan vokse. Menneskesønnen er kommet for å oppsøke det som var fortapt, og frelse det. ( Luk 19:10)
Gi din gave til misjonen og invester for himmelen i menneskers frelse! Ønsker du å støtte møtekampanjene så kan du gi din gave til Follow Jesus Ministries ” Europa”

Bankgiro: 2220 0850258

Må Herren velsigne deg rikelig tilbake!

I Kristus for de unådde

Gunlaug og Asbjørn Skjortnes