På bildet: Evangelist Asbjørn Skjortnes forkynner Guds nådes evangelium i St. Petersburg.

Evangelist Asbjørn Skjortnes har igjen vært på en misjonstur til Russland for å nå ikke-troende mennesker med Guds nådes evangelium. Fra 21 til 23. august 2015 besøkte han menighetene: «All Nations Christian Center» hvor Kakule og Julie Lolwako Bonane er pastorpar, og «Christ for all Nations Church» hvor Oman Muminov er pastor. Begge disse menighetene ligger i nærheten av hverandre i folkerike St. Petersburg.

Som mål å nå mennesker med evangeliet

På bildene: pastor Kakule Lowako Bonane og evangelist Asbjørn Skjortnes. Lovsangen i møtene var preget stor glede og begeistring.

Pastor Kakule Lowako Bonane er opprinnelig fra Kongo, men har bodd i St. Petersburg i 20 år. Han er nå gift med russiske Julia, og sammen er de velsignet med tre herlige barn. Paret har drevet «All Nations Chiristian Center» siden 2002, og siden den gang har antallet medlemmer økt. Det er en fargerik menighet med mange ulike nasjonaliteter representert, og de har et rikt barne- og ungdoms arbeid. Lovsangene i møtene bærer preg av stor glede og begeistring. Det ble stor jubel og dans da mennesker ble frelst under Asbjørns besøk.

I den tradisjonelle pinsekarismatiske menigheten, «Christ for All Nations Church» er Oman Muminovs pastor. Menigheten leier lokaler i en Luthersk kirke. Sammen har de et veldig godt samarbeid, og har en stor målsetning om å nå mennesker i deres region med evangeliet om Jesus Kristus. Menigheten er aktiv for å skape kristen enhet i byen, og er til stor velsignelse.

Mange ble frelst og flere vitnet om helbredelse

Evangelist Asbjørn Skjortnes var invitert av disse menighetene til å forkynne evangeliet, for å nå nye mennesker. Det var en fantastisk respons på alle møtene, og mange mennesker kom frem på frelsesinvitasjonen. Flere vitnet også om momentane helbredelser fra forskjellige sykdommer og lidelser.

Etter forbønn vitnet en kvinne om at hun ble momentant helbredet fra store smerter i skulder og arm. Hun hadde vært plaget med smertene i to år. Kvinnen fortalte at da hun trodde Guds ord, om at hun allerede var helbredet ved Jesu sår, forsvant alle smertene.

En ung gutt hadde slitt med smerter i ryggen. Etter forbønn vitnet han om at alle smertene i ryggen ble borte.
En annen kvinne fortalte om smerter og plager i hele kroppen. Hun hadde store problemer med å gå. Etter forbønn vitnet hun om momentane helbredelser, og hun klarte å gå normalt. Alle plagene forsvant! ( Se bildet over).

Andre vitnet også om helbredelse fra ulike sykdommer og lidelser. Guds nåde og kjærlighet ble åpenbart til mange mennesker.

Asbjørn vil fortsette med sine møter i Russland og Latvia utover høsten. Be om en fortsatt stor innhøstning slik at menighetene kan bli styrket i troen og vokse til Guds ære. Takk for all forbønn og økonomisk støtte. Må herren velsigne deg rikelig tilbake!

I Kristus for de unådde

Asbjørn og Gunlaug Skjortnes