På bildet: Evangelist Asbjørn Skjortnes forkynner evangeliet med stor entusiasme og glede i The New Testament Church i St. Petersburg.

Evangelist Asbjørn Skjortnes besøkte The New Testament Church i St. Petersburg fra den 26.-28. juni 2015. Alexander Tesvetkov er biskop for omkring 60 menigheter i St. Petersburg regionen og har en visjon om å plante enda flere menigheter. Han er også pastor i hovedmenigheten i sammen med kona Valeria.

Fokuset i Asbjørn sin forkynnelse disse dagene var fra Ap. gj. 20. 24; at den tjenesten Paulus mottok fra Herren var å vitne om Guds nådes evangelium. Guds nåde er Guds ufortjente favør og gunst. VI kan tilegne oss alt Jesus har gjort for oss på korset av nåde ved tro uten egne anstrengelser og gjerninger. Han forkynte også ut ifra Ap. gj. 14. at Paulus og Barnabas i Ikonium talte slik at en stor mengde av både jøder og grekere kom til tro. Og at de talte frimodig i Herren; som vitnet om sitt nådes ord og lot tegn og undre skje ved hendene deres.

Når Guds nådes evangelium blir forkynt frimodig, vil mange mennesker komme til tro og Herren vil stadfeste sitt ord med tegn og under. Dette så vi et tydelig bevis på i møtene i St. Petersburg. I alle møtene kom mange mennesker til troens overbevisning og tok imot Jesus som sin frelser og Herre. Flere vitnet også om momentane helbredelser fra sykdommer og plager etter felles bønnen for de syke.

Mange frelst på en ungdomsklubb i St. Petersburg.

På bildene over: Herlig rockemusikk og evangelist Asbjørn Skjortnes forkynner evangeliet på ungdomsklubben i St. Petersburg.

I tillegg til de ordinære møtene i menighetslokalene, har The New Testament Church et utadrettet ungdomsarbeid for å nå ikke troende med evangeliet. Så selv om ungdomsmøtene var i egne lokaler i sentrum av St. Petersburg, var de knyttet opp mot menigheten. Asbjørn var også invitert til å preke i denne ungdomsklubben. Møtene startet med toppmoderne musikk og lysshow og underholdning. Deretter fikk Asbjørn mulighet til å forkynne evangeliet tydelig og klart. Dette benyttet han ved å fortelle sitt eget vitnesbyrd og om hva Jesus gjorde for oss på korset.

Den Hellige Ånd kom på en sterk og overbevisende måte i møtene og flere av ungdommene begynte å gråte og mer enn 200 ungdommer sa ja til å ta i mot Jesus som frelser og Herre i løpet av disse to kveldene.

Guds kjærlighet og nåde ble virkelig åpenbart til frelse og helbredelse for mange denne weekenden og menighetene ble styrket i troen til Guds ære.

Evangelist Asbjørn Skjortnes vil fortsette sine møter i Russland og Latvia utover høsten. Be om en fortsatt innhøstning, slik at menighetene kan vokse og Guds rike ha fremgang. Menneskesønnen er kommet for å oppsøke det som var fortapt, og frelse det. ( Luk 19:10)

Sommerens og høstens møtekampanjer, 2015.

St. Petersburg i Russland fra den: 25.-28. juni.

St. Petersburg i Russland fra den: 20.-23. august.

St. Petersburg i Russland fra den: 23.-25. oktober.

Riga og Jelgava i Latvia fra den: 20-22. november.

Be om en fortsatt stor innhøstning til Herrens ære, slik at menighetene kan vokse og bli styrket i troen!

Takk for all økonomisk støtte og forbønn.

Må Gud velsigne deg rikelig tilbake!

I Kristus for de unådde

Gunlaug og Asbjørn Skjortnes.