På bildene over: Møtekampanjen i St. Petersburg i oktober 2014 i Russland. Mange ble frelst og helbredet i møtene og menighetene ble styrket i troen til Guds ære.

Kjære misjonsvenn!

Vær med å be for møtene i 2015 at mange blir høstet inn i Guds rike og at menighetene vokser. Guds hjertesak er å nå de unådde med evangeliet.
Menneskesønnen er kommet for å oppsøke det som var fortapt, og frelse det (Luk 19:10). Vi ser spesielt frem til vinterens store satsingsområde, nye møtekampanjer i St. Petersburg i Russland fra den 12-15 mars og 23-26 april i samarbeid med lokale menigheter.

Be om at mange får høre evangeliet, de gode nyheter til frelse, helbredelse og utfrielse og at menighetene vokser og blir styrket i troen.

Møtene denne vinteren blir på følgende steder:

20-22 februar i Riga og Jelgava, Latvia.
26-29 mars i St. Petersburg, Russland.
23-26 april i St. Petersburg, Russland.

Be om en fortsatt stor innhøstning til Herrens ære!

Bli en partner!

Jesus sier: Bruk pengene, som det hefter så mye urett ved, til å vinne dere venner som kan ta imot dere i de evige boliger når pengene tar slutt. ( Luk 16:9)

Vi trenger din hjelp til å finansiere kampanjene! Guds hjertesak er å få evangeliet ut til de unådde, slik at menighetene kan vokse. Gi din gave til misjonen og invester for himmelen i menneskers frelse! Ønsker du å støtte møtekampanjene så kan du gi din gave til Follow Jesus Ministries ” Europa”

Bankgiro: 2220 0850258

Takk for all økonomisk støtte og forbønn.

Må Gud velsigne deg rikelig tilbake!

I Kristus for de unådde

Gunlaug og Asbjørn Skjortnes