På bildet: Andrejs og Irina Konovalovs som er offiserer og ledere for frelsesarmeens arbeid i Riga og Jelgava i Latvia og evangelist Asbjørn Skjortnes.

Andrejs og Irina Konovalovs er offiserer og ledere for Frelsesarmeens arbeid i Riga og Jelgava i Latvia. Som kjent er deres parole: « Soap, soup and salvation». De står i et fantastisk arbeid som når mange hjemløse med klær, mat og evangeliet. Frelsesarmeen i Riga driver også et rehabiliteringssenter for rusmisbrukere.

På bildet: Evangelist Asbjørn Skjortnes forkynner frimodig evangeliet i Frelsesarmeen i Riga.

Evangelist Asbjørn Skjortnes var invitert til å forkynne evangeliet fra 20.-22. november 2015. Lokalene både i Riga og Jelgava var fylt opp av hjemløse og utslåtte. Fokuset i Asbjørn sin forkynnelse var juleevangeliet uti fra Lukas 2:8-11 at evangeliet ikke er en stor vrede, men en stor glede for hele folket, at en frelser er født i Davids by. Alle mennesker er inkludert i denne frelsen som mottas av nåde ved tro.

Responsen i møtene har vært overveldende.

På bildene: Lokalene var fylt opp av hjemløse og utslåtte i Riga og Jelgava.

Responsen i møtene har vært overveldende. Omkring 250 rusmisbrukere og hjemløse har omvendt seg til Herren i disse møtene. I alle møtene vitnet også flere mennesker om helbredelser fra forskjellige sykdommer og lidelser. En mann som hadde store problemer med å klare å gå vitnet om at han hadde blitt helbredet fra ryggplager og smerter som han hadde hatt i over 20 år. Etter forbønnen var han fullstendig frisk. Kristi medfølelse og kjærlighet ble åpenbart til mange mennesker og vi sitter igjen med en stor takk til Jesus for Hans uendelige trofasthet og nåde.

Asbjørns møter fremover:

Han reiser til Tallinn i Estland fra 26.-27. desember 2015 for å starte opp en ny menighet i sammen med biskop Alexander Tsvetkov i fra New Testament Church i St. Petersburg. Biskop Alexander har allerede ansvar for 60 menigheter i St. Petersburg regionen og han har visjon om å plante enda flere menigheter.

Fra 15.-17. januar 2016 reiser Asbjørn tilbake igjen til St. Petersburg i Russland.

Be om en fortsatt stor innhøstning slik at menighetene kan vokse og Guds rike ha stor fremgang.

Takk for all økonomisk støtte og forbønn.

Vi ønsker alle våre kjære trofaste støttepartnere og forbedere en velsignet julehøytid og et riktig godt nytt år!

I Kristus for de unådde

Asbjørn og Gunlaug Skjortnes